Промоции 28.05.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола и Издавачката дејност АПЕКС од Битола во рамките на манифестацијата Битола град на културата за 2008 година, на ден 28.05.2008 година (среда) во 12.00 часот во салата за промоции на Библиотеката организираа свечено претставување на годишната продукција на книги по конкурсот во фондацијата-едицијата Ванчо Николески. Едицијата вкупно брои 15 наслови на книги од млади битолски поети и поетеси.
Сподели на Facebook