Промоции 30.04.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

НУУБ “Св. Климент Охридски”, Македонското научо друштво од Битола и Книгоиздателството  “Македонска искра”од Скопје на ден 30.04.2008 година со почеток во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организираја Свечена промоција на историските дела:

1. ИСТОРИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ОД АНТИЧКИ    ВРЕМИЊА ДО ДЕНЕС од авторот Ристо Стефов од Канада.

Промотор: Дипл.археолог Аница Ѓоргиевска од Битола.

2.   ОД ПАНОНИЈА ДЕ ЕГЕЈ автори: Академик Антоније Чкокљев-Дончо и Славе Николовски-Катин од Скопје.

Промотор: Проф. д-р Вера Стојчевска-Антиќ од Скопје.

Сподели на Facebook