18-ти традиционален Саем на книга

Од 22 -31 јануари 2018 год. ќе се одржи традиционалниот

18 -ти саем на книга на Булеварот и Паркот на книгите, кој го организира Клуб Матица.

Ќе бидат понудени голем број современи и класични литературни дела по саемски цени од домашни и странски автори.

Белетристика, енциклопедии за деца и за возрасни, психологија, филозофија, историја, драма, трилер, мистика, гастрономија, право, политика, лексикографија, езотерија, поезија, креативни и друштвени игри, прирачници.

Популарните: „Седумте сестри“, „Сестрата создадена од бура“, “23“, „Господар на сенките“, „Хеликоптерот“, „Ејми Сноу“, „Те нема никаде“, „Пријатели до гроб“, се само дел од новите наслови кои со задоволство Ви ги препорачуваме.Во прилог линк од каталогот:http://wmk-ci.xsoftstatic.com/Write/07080/Files/КАТАЛОГ-ФИНАЛЕН-ЈАНУАРИ-2018aa.pdfпревземено од:https://www.facebook.com/events/321629958350501/

Информации

Објавено на

31/01/2022