Панк 57 – Пенелопи Даглас

Се заљубив во твоите зборови. За жал, ти беше добар лажго.

Рајан

Тој е вообразен со его поголемо и од неговите мускули. Бевме совршени сè додека не се запознавме. Тој ми нема напишано ништо три месеци. Без него ќе полудам. Колку е лошо чувството кога си на место полно со луѓе, а се чувствуваш сам. Одамна научив дека не треба да откриваш сè што е во тебе на луѓето околу тебе. Тие сакаат да судат. Но, секогаш некои работи остануваат скриени, длабоко во срцето.

Миша

Не можам, а да не се насмеам на нејзините зборовите. Нејзе ѝ недостигам. Сум имал дузина девојки, но никоја не успеа да го пробие мојот штит како Рајан. Таа е моја муза – единствена која не ме разочарува и ме прифаќа. Колку повеќе ме нервира, толку повеќе ме возбудува. Нема да ја натерам да биде со мене, но нема ни да ја пуштам да си оди.

Cobiss link

Информации

Објавено на

06/07/2022