Нова летна шема, 2018

Почитувани читатели, во насока кон подобрување на книжевниот фонд и задоволување на Вашите потреби, Библиотеката ги набави новите наслови и продолженија од најпопуларните и најбарани книги за летниот период.

Ве повикуваме и понатаму да ни предлагате наслови и автори кои сакате да се најдат на нашите полици, а ние ќе се трудиме и во иднина да излегуваме во пресрет на Вашите потреби. Во периодот кој следува, следната листа на наслови ќе биде дополнета со нови изданија кои пристигнуваат:

Паднатите ангели – Тара Хајланд
Сестрата создадена од бура – Лусинда Рајли
Господар на сенките – Донато Каризи
Далеку од вистината – Линвуд Баркли
Тајната ќерка – Шилпи Сомаја Гауда
Ејми Сноу – Трејси Рис
23 – Линвуд Баркли
Одговорот на Јулија – Глен Диксон
Лавиринт на духовите – Карлос Луис Зафон
Информации

Објавено на

31/01/2022