Неодолива страст – Ребека Лили

Животот ја научи да излезе од пеколот како победник и да не копнее по љубов.
Даника немаше среќа во љубовта, таа секогаш се заљубуваше во погрешни момци, но сепак не се сожалуваше себеси.
Еден поглед кон Тристан ѝ ги претвори сите мозочни клетки во чад. Убав и брилијантен, но сепак измачуван во својата срж. Таа падна на неговиот неодолив шарм. Тој ја научи многу работи за страста и животот. Но, таа имаше темни места каде што не може да допре ни најдлабоката страст: огнот што гореше во него, можеше да ги проголта и двајцата. Со оглед на нејзината историја, беше лудост да се заљуби во некој како него.
Па, зошто лудоста мора да биде толку проклето добра?

Cobiss link

Информации

Објавено на

06/07/2022