Над 100 нови наслови за ова лето 2020

Почитувани читатели, со задоволство сакаме да Ве информираме дека Библиотеката минатиот месец набави повеќе од 100 најновите наслови и продолженија од најпопуларни и најбарани книги за ова лето.

Ве повикуваме и понатаму да ни предлагате наслови а ние ќе се протрудиме тие да бидат достапни за Вас. Од големиот број нови наслови сакам да ви издвојам неколку од нив, меѓу нив се:

– Лузна- Хуан Томес Хурадо

– Некој друг живот – Јелена Бачиќ Алимпиќ

– Песочниот часовник- Трејси рис

– Долга летна ноќ – Кери Елкс

– Јоргованот секогаш цвета по зимата- Марта Хол Кели

Ова е само мал дел од новиот фонд на книги, за повеќе нови наслови Ве молиме да не пратите и на нашата facebook страна со книги кои ги препорачуваме: Facebook фотографии

Ве очекуваме во просториите на Библиотеката секој работен ден од 7:00 до 20:00 (пауза за дезинфекција на просторот 13:30 до 14:00)

Информации

Објавено на

31/01/2022