Мојата љубовна приказна – Тина Тарнер

Продадени двесте милиони плочи. Дванаесет награди „ГРЕМИ“ Само една Тина Тарнер. „Правев опасни работи и ми беа правени опасни работи, но во последен момент нешто во мене секогаш ми кажуваше кога да побегнам, како да преживеам. Без разлика што и да ми се случеше, секогаш се извлекував. Си реков, па можеби треба да живеам. Можеби сум тука со причина. И можеби причината е да ја споделам мојата приказна со вас“.

Cobiss link – Фонд

Информации

Објавено на

05/06/2024