Мајски рози – Дот Хачинсон

Прија е млада девојка која е мета на сериски убиец – истиот кој ја убил нејзината сестра пред неколку години. По загубата на нејзината сестра, таа се бори со нарушување во исхраната. Нејзината мајка која е нејзина потпора – жена којашто ништо не може да ја скрши, храбро ја води единствената ќерка која ѝ остана низ животот. Повеќе…

Информации

Објавено на

18/01/2022