Кога Јас бев Ти – Минка Кент

Откако Бриен едвај преживеа брутален напад, таа не излегува од дома. Страда од неподносливи главоболки и губење на меморијата. Му верува и му се восхитува единствено само на нејзиниот нов станар – доктор Најл.
По некоја случајност наоѓа индиции дека некој друг го живее нејзиниот живот, додека таа своеволно седи затворена во својата куќа – замок. Исто име. Ист автомобил. Иста коса. Иста облека. Непознатата личност што е копија на неа, дури и се дружи со нејзиното семејство на социјалните мрежи. За да дознае која е таа, Бриен мора да го напушти безбедното место – својот дом.
Она што го открива е пошокантно отколку што би можела да замисли. И покрај нејзиниот кревок ум, Бриен е подготвена да стори сè за да си го врати својот живот. Но, дали има право да го бара тоа?

Cobiss link – Фонд

Информации

Објавено на

09/06/2023