Книги чиј наслов ќе ве насмее

Започнете го денот со убава насмевка и добра книга.

Ние ви нудиме книги кои ќе го задоволат  сечиј вкус. Пополнете го вашето слободно време со големиот избор на книги од нашата библиотека и уживајте.

1. Стогодишникот кој скокна низ прозорец и исчезна- Јонасон, Јонас
2. Баба ми ве поздравува и ви се извинува- Бакман, Фредрик
3. Човекот по име Уве- Бакман, Фредрик
4. Совршената недомаќинка – Кинсела, Софи
5. Свекрва- Хелворт, Сели
6. Новиот сопруг – Палмер, Д. Џ.
7. Сосед од пеколот- Метјусон, Р.Л.
8. Еленор Олифант е океј-Ханимен, Гејл
9. Флерт, учени и високи потпетици- Маја Божиновска
10. Синдер анд Ела- Кели Орам
Ве очекуваме!
Информации

Објавено на

10/02/2022