И оваа есен со многу нови наслови…

Почитувани читатели, со задоволство Ве информираме дека и оваа есен Библиотеката продолжува со набавка на наслови кои вие ги баравте. Како најбарани нови наслови за оваа есен Ви ги издвојуваме:

– Сфинга на гневот – Жарко Кујунџиски
– Јуда – Амос Оз

– Повикот на кукавицата – Роберт Галбрајт
– Хотел тишина – Ојдур Ава Олафсдотир

– Одбивна среќа – Гиљермо Мартинес

– Заклучи ги сите врати – Рајли Сејгер

– Свекрва – Сели Хепворд
– Затворениот ковчег – Софи Хана
– Убиства со монограм – Софи Хана
– Мистеријата на трите четвртини – Софи Хана
– Солзите на Афродита – Хана Филдинг……..
и многу други наслови кои Ве чекаат на нашите полици….
Ве очекуваме!
Информации

Објавено на

31/01/2022