Засекогаш моја – Трејси Питерсон

Кирстин Халберг се стреми кон решавање на работите, страсно прифаќајќи го предизвикот да го пропатува океанот за да се погрижи за нејзината баба. Таа пристигнува во Дулут, Минесота, град кој се развива благодарение на каналот кој ќе им обезбеди излез кон езерото Супериор. Но, таму открива дека баба ѝ е сè уште полна со живот и тајни – тајни од минатото што имаат моќ засекогаш да го променат нејзиното семејство и што можат да ја вознемират нивната иднина.
Илијан Фарстад доживува несреќа на работа која го врзува за кревет. Отуѓен од татко му, Илијан е благодарен што неговата сосетка и нејзината новопристигната внука прифаќаат да се грижат за него. Неговото пријателство со семејството на Кирстин му дава можност да ѝ се доближи, но дали ќе се осмели да ѝ изјави љубов гледајќи ја пропаднатата љубов на неговите родители?
Со нејасен пат пред себе, може ли љубовта да преживее и да се прости минатото?

Cobiss link – Фонд

Информации

Објавено на

09/06/2023