Девет совршени туѓинци – Лијан Моријарти

Дали десет дена во здравствено одморалиште навистина можат да ве променат засекогаш?
Овие девет совршени туѓинци наскоро ќе го откријат тоа…
Девет луѓе се наоѓаат во оддалечено здравствено одморалиште. Некои се тука за да ослабат, некои за да си го рестартираат животот, а некои се тука од причини што не можат да си ги признаат ниту самите на себе. Повеќе…

Информации

Објавено на

18/01/2022