„По допирот на љубовта секој станува поет“

По повод месецот на виното и љубовта, месец февруари во холот на Библиотеката поставена е изложба со книги за вино и љубов.

Исто така, како дел од изложбата прикажани се и рачните изработки на учениците од графичката струка од СОУ „Таки Даскало“ – Битола кои специјално ги изработија по овој повод.

Да подариме насмевка, да подариме љубов и среќа!

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook