Денешниот ден е ден кој симболизира крај на една борба, борба за рамноправност помеѓу две сили кои се потполно различни. Денес славиме една победа кога заедно сплотени постигнавме се.. денес славиме што сме горди на едни храбри жени кои знаеја да кажат не и да направат подобра иднина за наредните генерации на жени. Сега драги мои, наш е редот да ја продолжиме таа традиција, на силни и решителни жени кои можат да направат промени.

Честит 8 Март!