Од името на директорот м-р Бојан Стефановски и сите вработени во НУУБ „Св.Климент Охридски“ – Битола, Ви го честитаме големиот Христијански празник – Божиќ на сите верници кои го слават според Грегоријанскиот календар.

Христовото раѓање е нова надеж за светот, тоа носи светлина и иднина.

Овој голем празник нека ви донесе мир, спокој и радост во Вашите домови