Книгата е најдобар пријател на секое дете. Бесценет подарок и најдобар учител.

Таа ни дава нови знаења.

Учениците од II-6 одделение од ПООУ ,,Тодор Ангелевски”-Битола го одбележаа 2 Април -Светскиот ден на литература за деца преку прекрасна активност.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook