НУУБ „Св. Климент Охридски” – Битола и учениците од V одд. од ООУ „Даме Груев“ – Битола заедно го прославија 8 Септември – Денот на независноста.

Преку разни активности се запознавме со минатото на нашата држава и карактеристиките кои ка прават посебна.
Учениците и наставничките Снежана Илијевска, Даниела Талевска и Катерина Солаковска ни подготвија прекрасни проекти кои ни ги презентираа.
Нека ни е честит 8 Септември!!!

Facebook link