На 14. 02. 2023 година НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола го прослави денот на вино и љубов со прекрасна слем поезија. Поезијата, љубовта и виното! За сите по нешто.

Присутните гости уживаа во прекрасната изведба на слем поезија на ученичките од СОЕУ „Јане Сандански“ – Битола проследена со чаша вино.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook