И оваа година Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” – Битола, ја претставува Република Северна Македонија на Меѓународниот саем на книгата во Лајпциг, Германија од 21 до 24 март.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook