Почитувани корисници,

Ве известуваме дека НУУБ „Св. Климент Охридски” – Битола, започна со ревизија на библиотечниот фонд во текот на наредните неколку месеци. Поради ова, може да има привремени прекини во нашите услуги. Ве молиме за вашето разбирање и трпение за време на овој процес.

Со почит,

НУУБ „Св. Климент Охридски” – Битола