Продолжувуваме да наградуваме!!!

По повод 8 Март Денот на жената, НУУБ „Св. Климент Охридски“- Битола заедно со Битолскиот Книжевен круг ги наградува следниве наши верни читателки:

– Ана Дедова- Моника Рујаноска

– Андриана Ангелова

– Виолета Јосифовска

– Јасмина Трајковска

– Марија Ристова

– Јасмина Миленковска

– Мага Јованова

Добитничките на наградите ги покануваме утре во 10:30 часот, во холот на НУУБ „Св.Климент Охридски“ – Битола, да си ги подигнат наградите, а на сите останати им благодариме за прекрасните пораки кои ни ги испратија.

Ве очекуваме во Нашата библиотека!

Нека секој ден, биде ваш ден!!!!

Facebook link