НУУБ „Св. Климент Охридски“- Битола им подели ваучери за едногодишна бесплатна членарина на првачињата од ООУ „Стив Наумов“ – Битола.

Благодарност до директорот Никола Пискачев и до наставничките за прекрасното дружење.
Драги првачиња Ве очекуваме!!!

Facebook link