Почитуванa Мери и Green Garden Centar & Rasadnik

Во име на Националната установа Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Битола ја изразуваме нашата најтопла благодарност за воодушевувачките новогодишни аранжмани што ја красат нашата библиотека за време на новогодишните празници. Вашиот уметнички допир донесе волшебна и празнична атмосфера во нашиот простор, создавајќи пријатна средина на нашите читатели и вработени.

Живописните бои, прецизните аранжмани и вниманието на деталите навистина ја покажаа вашата стручност и страст. Библиотеката беше претворена во магично засолниште, а позитивните повратни информации од нашите посетители беа огромни. Вашиот придонес одигра значајна улога во тоа нашите новогодишни прослави да бидат незаборавни за сите.

Ја цениме Вашата посветеност на извонредност и вашата подготвеност да одите над и подалеку за да го подобрите искуството на нашата заедница. Вашата соработка не само што ја разубави нашата околина, туку и поттикна чувство на радост и славење кај сите што влегоа низ нашите врати.

Уште еднаш, ви благодариме за Вашата прекрасна работа. Со нетрпение ја очекуваме можноста да работиме повторно со вас во иднина и да продолжиме да носиме убавина и креативност на настаните во нашата библиотека.

Ви посакуваме просперитетна и исполнета со радост Нова Година!

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook