Со задоволство објавуваме дека денес потпишавме меморандум за соработка со Едукативниот Центар „Едусфера“.

Нашиот заеднички напор ќе се фокусира на размена на знаења и искуства во образованието и културата, како и на организирање на различни активности во нашата заедница.

Сите заедно можеме да дадеме допринос за развојот на нашите ученици, студенти и заедницата во целост! 📚🎓#соработка#образование#култура#ЕдукативенЦентар#УниверзитетскаБиблиотека

Со гордост го најавуваме овој нов партнерски однос кој ќе ги зголеми можностите за образование и култура на нашите членови. Благодарни сме за можноста да работиме заедно за подобрување на образованието и достапноста на знаењето!

И на почетокот го најавуваме заедничкиот проект „Не за врсничкото насилство! Едукативни програми за спречување на врсничко насилство.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook