Прекрасни изработки по повод Денот на вљубените од ОУ “Гоце Делчев“- Демир Хисар и наставничката Андријана Котевска.

Децата кои учествуваа се дел од четврто, осмо и деветто одделение. Изработуваа кратки љубовни пораки кои се ставаат во претходно украсени тегли и секој ученик на денешниот празник во текот на одморите си извлекува по една анонимна порака.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook