Нашата држава на Меѓународниот саем на книгата во Лајпциг, Германија оваа година покрај штандот со книги, гости беа Билјана Туџаровска Ќупева од Министерство за култура на Р.Северна Македонија, Ирена Цветковиќ говорник на тема феминизам, Ивана Јовановска како млад автор и Никола Маџиров кои претставија дел од својата поезија пред присутните на саемот.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook