НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола им посака среќен почеток и на учениците кои се запишани во прва година во средното „Државното музичко училиште“ – Битола, поделувајќи им ваучери за едногодишна бесплатна членарина во нашата библиотека.

Дел од учениците ни кажаа дека веќе се членови во нашата библиотека, а од наша страна и им беше кажано дека со сегашниот доделен ваучер ќе можат да го продолжат своето членство бесплатно.

Facebook link