Последниот ден од Меѓународниот саем на книгата во Лајпциг, Германија го посветивме на подарување книги. Под мотото „Подари книга, подари насмевка“, денес израдувавме многу наши посетители со прекрасни книги од наши автори, а и тие ни возвратија. Овој саем дава голема можност зa размена на искуства и продлабочување на творечката дејност на ниво на Европа.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook