„По допирот на љубовта секој станува поет“

По повод месецот на виното и љубовта денеска на читатели по случаен избор им подаривме дел од рачните изработки на учениците од графичката струка од СОУ „Таки Даскало“ – Битола кои специјално ги изработија по овој повод.

Ние денеска подаривме насмевка, Вие подарете љубов и среќа!

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook