На 19.5.2022 година на нашите драги читатели во НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола им подаривме книги, кои писателите ги подарија како дел од проектот „Вечери на креативноста“. Им благодариме на писателите Вера М. Самарајнин (Благојевиќ), Билјана Андоновска, Ивана Килибарда, Биљана Тодоровска и Влатко Стојковски, кои специјално за оваа вечер подарија над 60 книги.

Facebook link