Им благодариме на сите наши вработени за нивната посветеност.

Еуфорична вечер полна со магични моменти во духот на празниците на кој присустуваа вработените од Библиотеката и нивните најмили. За магијата се погрижи нашата Снегулка Весела. Нека овој празничен период биде исполнет со среќа, топлина и радост од заедничките моменти со семејството и пријателите.

Ви посакуваме Вам и Вашите најблиски Среќен Божиќ и Среќна Нова Година!

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook