Ги повикуваме сите библиофили и ентузијасти.

Среќни сме што го објавивме нашиот натпревар „Најубави дневни соби со книги“, каде што можете да го покажете вашето литературно засолниште и да имате шанса да освоите прекрасна награда!

Како да внесете:

Фотографирајте ја вашата прекрасна дневна соба, истакнувајќи ја вашата колекција на книги и пријатни ќошиња за читање.

Споделете ја сликата на нашата Facebook страна

Кажете ни во натписот што ја прави вашата дневна соба рај за љубителите на книги. Дали е тоа уникатна полица за книги, удобно столче за читање или посебен ритуал на читање?

Период на натпреварот:

Почеток: 26.11.2023

Крај: 10.12.2023

Награди:

1. место: три книги

2. место: 2 книги

3. место: 1 книга

Процес на селекција:

Нашиот тим ќе ги прегледа записите врз основа на креативноста, книжниот шарм и целокупната естетика. Победниците ќе бидат објавени на 12.12.2023 година

Да ја прославиме убавината на дневните соби исполнети со книги! Среќно, и нека победи најволшебното литературно засолниште!