По повод Меѓународниот ден на пријателството, НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола ги наградува нашите најверни читателки чии пораки имаа најмногу лајкови.

Добитнички на наградата се: Наташа Лачевска-Цветковска и Белинда Сипковска- Гаштаровска

Ова се пораките кои освоија и најмногу гласови:

  • Пријател да имаш е исто како да имаш еден златник.
  • Пријателството не се бира, тоа се случува.

Facebook link