Амбасадорот на Република Австрија
во Република Македонија
Н. Е. д-р Томас-Михаел Баер


ќе одржи предавање


„ Музиката во Австрија “
(предавање на германски јазик за студентите)

петок на 26.04.2013 во 10.00 часот
на Педагошкиот факултет – Битола