На светскиот ден на среќата во дневната соба на Библиотеката овој пат се одржа работилница на која др Ленче Петрова – хомеопат ја објаснуваше темата за “Магијата на прегратката”.

И овој пат присутните можеа да уживаат во разговорот на оваа убава тема, во прекрасна дружба.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook