23 Април е Светски ден на книгата и авторските права, по тој повод денес директорот на НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола, м-р Бојан Стефановски на нашите драги битолчанки им подари книга и цвеќе и им ги честита претстојните велигденски празници посакувајќи им многу здравје и среќа.

Facebook link