Во Националната установа Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Битола по повод 15 МАЈ – МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА СЕМЕЈСТВОТО, поставена е тематска изложба на книги. Поставените книги се со интересни наслови за семејството, семејството и општеството, здравјето и семејство, европско семејство, детето – семејството и државата, воспитување на деца итн.

Ве очекуваме!

Facebook link