Во холот на НУУБ „Св. Климент Охридски“-Битола е поставена мала изложба на фотографии под насловот “Believe”. Како изгледаат фотографиите пред и по едитирање е труд на младата ученичка Михаела Стојановска 4 година смер информатика при САБА -Битола, која избра својата пасија да почни да ја претвора во професија.