Денес библиотекарите од НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола ги посетија првачињата од ООУ„Коле Канински“ – Битола на кои им ги поделија ваучерите за едногодишна бесплатна членарина и ги поканија да бидат дел од нашата библиотека, заедно да другаруваме со книгите.

Благодарност до директорот Зоран Мирчевски и до наставничките кои ни овозможија да бидеме дел од нивниот час.

Драги првачиња Ве очекуваме!!!

Facebook link