„Добриот наставник е како свеќа – се троши самиот себе за да го осветли патот на другите“

По повод 5 Октомври – Меѓународниот ден на учителот, НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола ги наградува нашите верни читатели кои зедоа учество во наградната игра.

Награда ќе добијат:

– Славка Талевска

Симона Апостоловска

– Ивана Карајанова

– Јована Матевска-Атанасова

Наградените наградата можат да ја подигнат од шалтерот за издавање книги, секој работен ден.

Нека е честит Меѓународниот ден на учителот.

„Најдобри наставници се оние кои ви кажуваат каде да гледате, но не ви кажуваат што да видите“.

Facebook пост: NUUB Facebook