Почитувани читатели,

Ви благодариме што учествувавте во нашата наградна игра организирана по повод претстојните новогодишни празници.

Денес вработените извлекоа 5 најсреќни читатели кои ќе добијат по една книга од книжарницата BOOK’S HOUSE, аптеката РОСА ВИТА, Ротари Клубот Широк Сокак Битола и две книги од нашата библиотека.

Добитници на наградите се:

– Снежана Брзовска

– Томе Владе Велјановски

– Соња Наумовска

– Симона Станојоска

– Десанка Лешнарова

Во име на директорот м-р Бојан Стефановски и вработените во НУУБ „Св. Климент Охридски“-Битола,

Ви честитаме за освоените награди и Ви посакуваме среќни празници!