Им благодариме на ООУ „Ѓорѓи Сугарев“ – Битола за прекрасното изненадување кои ни го приредија по повод патрониот празник на нивното училиште, доделувајќи ни благодарница за успешна соработка и општествена одговорност.

Од срце им го честитаме патрониот празник на училиштето и им посакуваме уште многу успеси во иднина, а соработката продолжува во иста мера ако и досега.

Facebook post