Прво место за претставничката на НУУБ „Св. Климент Охридски“  – Битола, ученичката Емилија Недановска од ОУ „Браќа Миладиновци“ од с. Добрушево на десеттиот Републички натпревар – Млади библиотекари кој се оддржа во библиотката „Гоце Делчев“ во Велес.

Читај повеќе: Десетти Републички натпревар „Млади библиотекари“