На 24.12. во организација на НУУБ „Св.Климент Охридски“ – Битола за вработените и нивните најмали се реализира прекрасна предновогодишна бајка со многу забава, игри и секако поклончиња.„Тајната на сината самовила“ во прекрасна изведба на Весела Богдановиќ ги воодушеви како најмалите така и возрасните.

Оваа нова година ја испраќаме среќни и насмеани и со желби наредната да ни биди уште поубава, посреќна и поуспешна на сите полиња.Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook