НУУБ „Св.Климент Охридски“ – Битола ги посети учениците од СОУ Гимназија „Јосип Броз Тито“ и им подели ваучери за едногодишна бесплатна членарина во нашата библиотека.

Учениците имаа можност да се запознаат со сите активности кои ги нуди нашата библиотека. Место каде што можат заедно да учат и да се дружат користејќи ги нашите прекрасни читални и литературата со која располага нашата библиотека.

Facebook link