Денеска ваучери за бесплатно запишување во нашата Библиотека си добија и учениците од прво одделние при ООУ „Ѓорѓи Сугарев“ – Битола.

На сите ученици, родители и наставници им посакуваме успешна учебна година.

Упатуваме благодарност до директорот Роберт Филиповски за соработката.

Facebook link