НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола ги посети и првачињата од ООУ„Д-р Трифун Пановски“ – Битола и им подели ваучери за едногодишна бесплатна членарина. Благодарност до директорката Лилјана Николовска и до наставничките за топлиот прием.

Драги првачиња Ве очекуваме!!!

Facebook link