Биди свој! Креативни програми за сите возрасти

Како до убава фотографија?

Сите љубители на фотографирањето кои сакаат да научат нешто повеќе за тоа како до поубава и професионална фотографија, можат да ни се приклучат во петок, 7 април во 12 часот во НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола во реализирање на втората работилница од проектот „ Биди свој! Креативни програми за сите возрасти“, насловена како – Како до убава фотографија?

Ве очекуваме!!!

Овој проект е поддржан од Министерство за култура на Република Северна Македонија.

Координатори на проектот

Маријан Колевски

М-р Гордана Ѓоргиевска-Неделковски